lördag 8 juni 2013

Dagens frukost på Landön

Ziona på Landön. Foto: Astrid Nydahl
För tredje dagen i rad intog jag frukost på Landön. Det blåste rätt så rejält där ute idag. Sökte därför en läplats för stol och tillbehör. Hade bara precis fällt upp stolen när en man, mycket vänligt, berättade att han just skulle klippa gräset för ett planerat barndop som skulle äga rum där i eftermiddag. Flyttade stolarna till piren och blev där välkomnade av de två damerna på långliggarbåten Ziona. Mycket vänligt, mycket generöst. De satt där i sina solstolar - ja, snarare låg - och läste, som de gjort de senaste dagarna. Vi började samtala. Det blev ett ovanligt fint uppvaknande. Resten av dagen består av arbete. Lördagen är för mig en vardag.

Varje gång jag varit iväg några timmar så har det trillat in en handfull beställningar på den nya boken. Det ser alltså bra ut. Boken beställer ni enkelt med ett mail till thomas.nydahl@gmail.com

Boken heter Medborgaren, makten och moskén, den kostar 150:- inklusive frakt (200:- för utlandsbeställningar). Den utkommer i slutet av juli (klicka på bilden så kan du läsa baksidestexten).Inga kommentarer: