fredag 15 juli 2016

Islamistisk terror i Nice. Snaphanens kommentar

Idag saknar jag själv möjlighet att kommentera det islamistiska terrordådet i Nice. Jag har därför fått tillstånd att lägga ut Snaphanens tänkvärda kommentar.

Snaphanen skriver: Terroristen, der myrdede mindst 84 på Promenade des Anglais, var en 31-årig tunesiskkarrierekriminel, der boede i Nice. Han skreg “Allahu Akhbar” til orientering for svenske journalister. Ingen af dem kalder det terror, selvom Hollande gjorde det kl 2.30 i nat.Hvad med en rubrik som “Nice i chock efter lastbilsdåd.” De holder hånden over denne fascistiske  voldsideologi, der også vil ramme Sverige hårdt.
Det er Frankigs syvende store terrorangreb på 18 måneder. Frankrig havde lige meddelt, at de ophæver undtagelsestilstanden. Det er annulleret af Hollande i TV talen i nat. Hollande lignede et punkteret cykeldæk, han ved, han er overmatchet. I Nice, Frankrigs femte-største by, er der panik og kaos. “Jeg så menneskekroppe flyve rundt som bowlingkugler på en bane”, skriver en tysk journalist. “Knuste ben og hoveder.”
Hvordan vil 500 mio europæere reagere imod deres politikere, når alle forstår, hvad de har sendt dem ud i? At de ikke bare ikke kan beskytte os, men aktivt har fremkaldt situationen gennem årtier. Er det i virkeligheden for sent at få kontrol over Europa’s skæbne? Hvor længe vil det lykkes de eneskyldige politikere at inddæmme tilstanden til “kronisk, muslimsk terror” og hvor længe vil de bevare magten?
Svarene er nedslående, når man ser hvad der igen og igen rammer et Frankrig i allerhøjeste beredskab. Angreberne kommer i bølger nu, og det vil over tid vende det politiske liv i Vesten fuldstændig på hovedet. Folk vil slutte, at politikerne fører krig imod dem. Det er kun et spørgsmål om tid.

Endnu et ekstremt angreb har ramt Frankrig. En kæmpe lastbil er tilsyneladende kørt bevidst ind i en menneskemængde med den hensigt at dræbe flest mulige uskyldige. Vi ved det ikke med sikkerhed, men det er mere end nærliggende at tro, at det drejer sig om et terrorangreb begået af muslimske ekstremister.
Det kom for ganske kort tid siden frem, at chefen for den interne sikkerhed i Frankrig, Patrick Calvar, advarer mod borgerkrigslignende tilstande i Frankrig. Både radikale muslimer og ekstreme grupper på højrefløjen er ifølge Patrick Calvar klar til at slå til. Er der meget mere at sige? Store dele af Europa truer med at synke ned i anarki og lovløshed som følge af en grotesk uansvarlig udlændingepolitik. Morten Uhrskov.

1 kommentar:

Anonym sa...

Man kan ju undra om terrorister från Nordafrika på något sätt genererats ur västs beslutsamma demokratiseringssträvanden i området. Frankrike var ju synnerligen aktivt i störtandet av Khadaffi, något som råttan Reinfeldt, har jag för, uttalade att han var speciellt stolt och glad över att också ha delaktighet i.