lördag 31 december 2022

Tack för det gångna året

Foto: Astrid Nydahl
I dag är det nyårsafton 2022. Årets sista dag. I morgon är det årets första dag 2023.

Ingen av oss vet vad som väntar, men nog finns det starka skäl att vara pessimist. Vi behöver påminna oss själva, att vi lever i en tid av krig och galloperande extremnationalism. 

På bilden, som är tagen strax före jul vid en av våra favoritplatser, står jag vid vår egen bil, som vi fick låna två dagar. Jag ville stå så just i dag, för att tacka er för det gångna året. Nog ska vi kunna se varandra i ögonen.Under alla de år jag bloggat eller använt andra nättjänster har jag alltid gjort det i eget namn. Att vara anonym eller gömma sig bakom fiktiva namn och pseudonymer har aldrig fallit mig in. 

TACK ALLA LÄSARE. TACK FÖR ATT NI FORTSÄTTER!

Boken nedan bör man läsa. Den ger viktig information om kriget. Min son Mikael har översatt den (från engelska, ryska och ukrainska). Finns att köpa där böcker säljs.


 

3 kommentarer:

Peter Gerhard sa...

Tack själv för alla skrivna dagar, som jag följer med intresse!

Många hälsningar

Peter Gerhard

Stefan Lundin sa...

Tack för alla kloka skriverier under året, Thomas. I stort sett har vi samma grundsyn även om jag själv ligger något mera högerut. Även stort tack för alla musikaliska tips och videor. Nya kommer nästa år!

elina sa...

Tack för alla inlägg, min morgonläsning. Må år 2023 bli bättre än den i graven gående.Hoppas kan man alltid.
Varför jag inte skyltar med hela namnet har sina orsaker. Från den speciella hatlistan försvinner man aldrig. jag ska enligt råd hålla låg profil vilket
inte är så enkelt. Men du vet em jag är, namnet ungefär i alla fall.