lördag 3 december 2022

”Är en etnisk fråga – ingen svennebanan-kriminalitet” säger Leif GW

Vid Piccadilly Garden i Manchester. Foto: Astrid Nydahl

Denna december är nog den värsta på många år. Behöver man fråga varför, så är ämnet meningslöst. Putins militära fascism förstör hela Ukraina, torterar, våldtar och mördar. I USA finns det tecken på att Trump kommer att göra ett nytt försök och den nu sittande presidenten är mest en sömngångare. Två supermakter med gigantiska - nej, "problem" är inte rätt ord - medan den tredje i öster rustar för nygammal diktatur som hotar sina grannar.

Vad sker i vårt eget land? Jag har inte sett minsta tecken på vändning av den sociala skutan, den gör man också våld på med krigiska, importerade metoder. Läs vad Leif GW säger om dessa människor: ”Är en etnisk fråga – ingen svennebanan-kriminalitet”. Varför fortsätter den politiska klassen att blunda för det som alla egentligen vet?

Ny regering eller ej; det aktiva blundandet och den populistiska flirten leder inte till några som helst förändringar, varken av det ena eller det andra. Och alla som trodde på M-propagandan om "högkostnadsskyddet för de extrema elpriserna kommer vara på plats den 1 november" kan väl ta sig en funderare på vad propagandan var värd.
2 kommentarer:

Anonym sa...

Så har då "Fluffe" , "Sagotanten" , "EIR" = Elefanten I Rummet samt "Han Vars Namn De Inte Vet " bildat en förening.
Även kallad "Förseningsföreningen". Det enda jag med säkerhet vet är att Gud hör bön. Så gode Gud, hjälp oss alla !

Mats B-P sa...

Vi ska komma ihåg att Edward Snowden sökte politisk asyl i Sverige, men fick avslag(!).

Man önskade lite högre kompetens o moralisk ryggrad.