fredag 13 november 2015

Paris, fredag kväll. Godnatt Europa

Jag sover snart. Klockan är 23:34 och bBC rapporterar om minst 40 döda i flera separata terrorattentat i Paris. Dessutom sitter 100 personer gisslan. Fredens religion. Mångkulturen. Toleransen. Tvi fan. Som ni vet kommer jag att bevaka detta. Hårt, intensivt, medvetet. Och jag kommer aldrig mer att kompromissa en millimeter med alla relativister som klagar på Sveriges "intolerans". Aldrig mer.

Ska jag denna helg diskutera islam? Så var det tänkt men jag avstår och hoppar av. Det finns inte mer att diskutera. Så som unga män reste till Spanien för att försvara republiken mot fascismen - med vapen i hand - så måste också den europeiska ungdomen idag resa sig mot islamismen. Om så inte sker väntar bara katastrofen för Europa. Jag tänker inte ens kompromissa med alla dessa importvänner, de som antingen står vid gränserna eller sitter vid sina datorer och uppmanar vårt arma land att ta in fler vapenföra, unga muslimer. Jag tror att det är nu eller aldrig. Vi står vid stupet och måste bestämma oss: stanna kvar, leva som stolta folk eller störtas i avgrunden av en primitiv medeltida religion. Så står frågan. Punkt.

Lördag nu. Jag har inget annat att tillägga än att det var mycket värre än vad det såg ut vid midnatt. Jag står vid mitt ord. Det har varit nog länge. Det har räckt länge. Men om jag säger att det får vara nog och att det räcker nu blir det bara tomma patetiska ord. Vi befinner oss i krig.

Jag skrev igår att jag kommer att bevaka detta. Nu tänker jag att alla världens medier är fulla med rapporter, analyser, diskussioner. Vi vet att IS låg bakom. Det räcker. Jag behöver inte säga mer, i alla fall inte just nu, denna lördagsförmiddag.

5 kommentarer:

Håkan sa...

Hela Paris är under attack. Helvete!

Anonym sa...

Vi får se hur lång tid det tar innan de svenska intersektionalisterna och postmodernisterna börjar skylla detta på väst.

Cello Jr sa...

DN:s chefredaktör Peter Wolodarski i TV4 nu på morgonen tycks ha glömt terrordådet i London för tio år sen (fyra självmordsbombare) och för den delen Spanien 2004. Räknas inte spanjorer???

https://sv.wikipedia.org/wiki/Bombd%C3%A5den_i_Madrid_2004

https://sv.wikipedia.org/wiki/Bombd%C3%A5den_i_London_2005

I Frankrike råder nu undantagstillstånd. Fruktar att om terrorvågen fortsätter, hamnar hela EU i ett undantagstillstånd.

https://sv.wikipedia.org/wiki/Undantagstillst%C3%A5nd

Anonym sa...

Ja vi står vid vägs ände och vi måste välja vår väg.Jag är med Dig i Dina åsikter hela vägen.
Det är nu eller aldrig!
Vi står inför en avgrund och vi måste ta ett steg tillbaka.
Från där skall vi alltid gå rakt fram,inte åt sidan och ta striden utan att tveka.
Politiskt korrekta företrädare skall inte ha en chans mot vår beslutsamhet.
Bodil Schibli,Sjöbo

Markus sa...

Man kommer att säga att IS är hotet mot Europa. Men så länge man tar emot tusentals män från Afrika och Melllanöstern varje dag, varje dag, kommer alla attacker mot IS att vara irrelevanta.