torsdag 6 december 2012

Vinterbygd. Vinterstad

Foto: Snaphanen.
De vinterbilder jag brukar visa här i bloggen är i nio fall av tio tagna i lantliga omgivningar. Men nu har jag fått två fantastiska bilder av hur vintern ser ur i Köpenhamn nu i dagarna. Det är Snaphanen som varit ute och promenerat (och hans bilder gör sig alltid som bäst i helformat, så klicka på dem).

Foto: Snaphanen.
De senaste dagarna har jag mest ägnat åt att packa böcker. Detta kunde jag nog inte riktigt föreställa mig. Men den senaste veckan har ryktet om min bok gått från blogg till blogg. De flesta som köper är för mig nya människor, ytterst få namn känner jag igen. Så under onsdagseftermiddagen fick jag bilskjuts först till postterminalen vid järnvägen och så därifrån till en butik som säljer vadderade kuvert.

En gång i tiden drev jag bokförlag. Jag minns att det var upplyftande att få många beställningar. Men det gick ju ändå inte runt, så när jag tvingades stänga butiken siste december 2007 hade jag en gigantisk skuld att beta av via inkassoföretag och kronofogden. Det tog lång tid.

Idag skulle jag aldrig utsätta mig för en sådan påfrestning. Men att ge ut egna böcker så här, det är riktigt roligt, när man får sådant gensvar som nu!


Inga kommentarer: