fredag 16 november 2012

Før verden bryder sammen - norsk recension av min bok Black Country

Under rubriken Før verden bryder sammen får jag idag en lysande recension i norska Human Rights Service. Det är en riktigt skandinavisk recension, eftersom det är danska Helle Merete Brix som skrivit den.

"Svensken Thomas Nydahl har klare synspunkter på multikultur, islamisme og vigtigheten av å forsvare frihetsverdiene. Det kommer til udtrykk i hans aktuelle lavmælte og glimrende bok Black Country. Bokens styrke er ikke minst dens blanding av fakta og egne refleksjoner." heter det i ingressen.

Brix skriver bland annat:
"Igennem den senere tid, hvor en række mennesker, der igennem en årrække har skrevet kritisk om islams fremvækst i Vesten er gået over til at producere noget, der minder om propaganda, er jeg kommet til at sætte endnu støre pris på Nydahl. Han er så langt fra at være propagandist, som nogen. Men han har klare synspunkter om multikultur, islamisme og vigtigheden af at forsvare frihedsrettighederne. Det kommer til udtryk i hans  aktuelle lavmælte og glimrende bog Black Country." Läs hela recensionen här. Inga kommentarer: