torsdag 6 september 2012

‘I helvede med de danske soldater’


De danske soldaters indsats blev hyldet til eftermiddagens reception i anledningen af Den Nationale Flagdag. Men ovre på den anden side af Holmens Kanal overfor Christiansborg Slotsplads, var der anderledes utilfredshed med den danske internationale indsats.’I helvede med de danske soldater! Danmark har tabt krigen’ stod med store typer, sort på hvidt, på et banner langs Holmen. Vrede islamister: ‘I helvede med de danske soldater’Soldaters mindesten overhældt med maling.- Soldaterforening: “De skal ikke ødelægge vores flagdag”. - HOK Medie Galleri.
Det er en vis episode i Luton i marts 2009 om igen. Disse skægaber kunne ikke vælge en bedre måde at gøre sig forhadte på. Soldaterne må hade dem, pårørende til faldne ikke mindst, og vi der ikke tror på Afghanistan-eventyret, men står bag vores soldater, har det vel på samme måde. Man må lykønske dem med deres taktiske bedrift. (Foto, anonymt tilsendt) Tack till Snaphanen.

Den här bilden hade Ekstrabladet från samma händelse. Om ni inte redan visste det, så visar den i alla fall hur en "dansk" taliban ser ut. Och stava kan han inte heller. Hög frånvaro från dansklektionerna?


Inga kommentarer: