måndag 26 augusti 2013

Partiell - men kanske lång - sjukfrånvaro

Metafor för tillståndet i min axel: rost och förfall, inflammation och pilar av smärta.
På grund av en elak inflammation i högeraxeln - säkert en klassisk mussjuka för evighetsskrivande - har jag inte kunnat vara aktiv i bloggen idag och kommer inte heller att vara det de närmaste dagarna. Inte heller kommentarfältet kan jag moderera mer än i undantagsfall. Imorgon sjukgymnastik och annat. Återkommer när det är bättre.

Uppdatering tisdag eftermiddag: någon gymnastik blev det inte. Det jag skrev igår här ovan var ett felaktigt antagande. Efter samtal mellan sjukgymnast och specialistläkare idag blev det istället remiss till magnetröntgen av nacken. Preliminär diagnos är diskbråck i nacken (med utstrålande smärta över höger axel och armen ner i fingrarna). Ingen smärtlindring hjälper. Min aktivitet kan förbli minimal rätt så länge, får se hur det utvecklas. Hoppas på er förståelse. Har ju redan tangentabstinenser.

9 kommentarer:

Ipse Cogita! sa...

För att ta det i ordning: hälsan kommer först, sen kan jag bara hoppas att du får fart på kroppen igen snabbt eftersom du ingår i min dagliga rutin.

Rutiner skola vårdas!

Leonardo sa...

Som daglig läsare av din blogg önskar jag dig ett snabbt tillfrisknande!
Allt gott!

thord wiman sa...

Hej Thomas!

Jag blåkopierar Leonardos ord som fint uttrycker även min känsla - och passar på att tacka för många mycket (genom min märg) tankeväckande, läsvärda texter!

Anonym sa...

Så sant som det står på bloggen.
Krya på dig snabbt.
Vi behöver dig Thomas!
HUBERT

Anonym sa...

Krya-på-dig-kramar från Marika o Grabbarna!!!

Håkan sa...

Krya på dig, Thomas!

Ulrika sa...

Också vi läsare får abstinensbesvär, Thomas! God bättring!

Anonym sa...

Också vi läsare får abstinensbe4svär, kära du.
God bättring önskar Ulrika

Semwa sa...

Det var verkligen tråkiga nyheter. Hoppas att det inte är så allvarligt som det låter och att du blir snabbt återställd!

Allt gott,
Helén