tisdag 25 oktober 2011

Senaste nytt om min kommande bok Kulturen vid stupet.

Jag tar mig idag friheten att skriva en rad om min nya bok. Tryckeriets egna korrektur från det som ska bli tryckfärdiga original är godkända. Boken blir till handgriplig materia enligt planerat tidsschema - och det med råge.

Hans Ruin finns med i min bok...

... liksom Etty Hillesum.

*

Av alla som anmälde sitt intresse i första rundan har nu runt 80 - 85% skickat sin definitiva beställning med postadress, samt gjort inbetalningen. Resten av er vill jag uppmana att göra det nu mellan 25 och 31 oktober. Om jag missat någon av er, skicka mig ett mail omgående (adress nederst), så rättar jag till det. Jag fastställer den 1 november utskickslistan för det första, stora utskicket. Det innebär att ni som kommer senare sorteras till andra utskicket, som jag dock också det har ambitionen att skicka ut i god tid före julhelgen.

Gerald Murmane finns med i min bok.

*

Min nya bok heter alltså Kulturen vid stupet. Om du klickar på bilden ovan kan du läsa baksidestexten som ger en kortfattad bild av bokens karaktär och innehåll.

Jag vill påminna om att boken inte kommer att vara till salu i bokhandel eller nätbokhandel. Den kommer inte heller att skickas ut till pressen, där kulturredaktionerna (som annars brukligt är) kan välja att låta recensera eller gå direkt till det lokala antikvariatet med den.

Janna Thorström finns med.

*

Endast förhandsbeställda och betalda exemplar skickas ut till bloggens läsare. Det lilla antalet friexemplar som går iväg med första utskicket är ämnade en handfull kollegor och fria andar. Utan minsta anspråk på att de ska skriva om den, vare sig i press eller bloggar.

E. M. Cioran finns med i min bok.

*

Den 19 november - senast - ska lastbilen stanna utanför huset och den färdiga boken levereras i kartonger. Så fort det är gjort börjar jag packa dem.

Tack till alla er som så generöst beställt, betalat och övertygat mig om att man kan ge ut böcker på det här sättet - också. Det har varit och är alltjämt mycket uppmuntrande och inspirerande.

Christa Wolf finns med i min bok.
Och många, många andra.

*

Är du som läser detta också intresserad? Skicka mig ett mail så får du instruktioner och information. Jag finns på thomas.nydahl@gmail.com