onsdag 7 mars 2012

Här är de terroråtalade.

Omar Aboelazm, Sahbi Zalouti,
Mounir Dhahri och Munir Awad


Dansk press har ny lyft på hemligheten. Här ovan ser ni de fyra åtalade i det stora terrormålet som nu inleds. De fyra står åtalade för att ha planerat attentatet mot tidningarna Politiken och Jyllands-Posten vid Rådhuspladsen i Köpenhamn. De skulle döda "så många som möjligt" och hade en mycket stor summa pengar med sig (som danska säkerhetspolisen PET menar skulle finansiera flykten). Det smått komiska är att de fyra männen kallas "svenskar". Nå ja, tre av dem har svenskt medborgarskap. Det kan ju ge intryck av att Sverige exporterar terror till grannländerna. Sanningen är väl istället att alla europeiska länder idag lever i skuggan av den wahhabitiska och salafistiska terrorn. Den som vill hämnas i profetens namn. Den som aldrig kommer att förlåta oss vår yttrande- och tryckfrihet. Läs artikeln i Ekstra Bladet (via länken ovan) så får du veta det viktiga i målet.

1 kommentar:

Hanne H sa...

"Det smått komiska är att de fyra männen kallas "svenskar"."
Hvilket ikke er komisk eller latterligt. Det er efter min mening symptomatisk for den svenske indvandrepolitik, at terrorister af ikke-svensk herkomst (to tunesere, en libaneser og en svensk født med arabisk klingende navn Omar Abdalla Aboelazm) har svensk statsborgerskab.
Og, ja, det giver mulighed for, at svenske kan eksportere terror til broderlandene.
Den svenske, meget liberale indvandringspolitik, har konsekvenser i nabolandene - hvilket er en anden god grund til at koordinere indvandringspolitiken med Danmarks og Norges - også gerne med Finlands.