onsdag 21 mars 2012

Begravningen - och uppdateringar läggs in här under dagen.

I Jerusalem begravdes idag Rabbi Jonathan Sandler och hans två söner, sex och tre år gamla. De var tre av offren för det islamistiska angreppet i Toulouse.

Uppdatering: TT skriver att Salam Fayyad, premiärminister för självstyret på Västbanken, har fördömt attacken mot skolan och sagt att extremister måste upphöra med att använda palestiniernas sak för att rättfärdiga sina våldsdåd.

”Det är dags för dessa brottslingar att sluta torgföra sina terrorhandlingar i Palestinas namn och sluta låtsas kämpa för de palestinska barnens rättigheter”, säger Fayyad i ett uttalande enligt AFP.

Uppdatering 2: Den islamistiske terroristens namn finns nu publicerat. Och här går DN in och berättar hans livshistoria.

2 kommentarer:

Lasse N sa...

Kanske det också är dags för vissa svenska vänsteraktivister att sluta låtsas bry sig om muslimska palestinier och istället erkänna att det är USA och dess allierad i regionen, Israel, som de stör sig på.
Jag har aldrig på allvar trott att vänstern generellt hatar judar men av personlig erfarenhet vet jag att USA-hatet är enormt och att det drabbar de nationer som har starka kopplingar till USA, t ex Israel.

Anonym sa...

TO LOOSE TOULOUSE
Exakt Lasse N.
Enligt mitt enkla förmeande hatar vänstern auktoriteter och USA representerar denna globalt.
För vänstern synes detta hat mäta allting annat.
Så mäter man ut judarna och även om man påstår sig vara bekymrad över antisemitismen krockar denna ambition stenhårt med vurmandet för USA's fiende.
Islam och muslimen alltså.
Det kusliga är att i Sverige tycks vänstern även omfatta liberalerna och därmed har vi ingen spännvidd alls i debatten.
Man tycker lika eller fördöms som knarkarnazist, kostymnasse eller skinhead.
Frågan är bara om socialisterna eller islamisterna kommer att trona överst när deras gemensamma fiende har utplånats?
HUBERT