lördag 30 september 2023

"... in i ett före detta folkhem i akt och mening att förstöra och förgöra det?"

Skärmdump
Allas rätt till Sverige. Så förhåller det sig. Har du väl tagit dig in – lättast tänkbara – kan du så småningom bli medborgare. Svensk.

 

Född långtbortistan, utan flyktingstatus, kan du ”smälta in” via din, ja vadå?  Man skulle kunna kalla detta brott för  ”hyrd personlighet”.  Jag är den jag är, men inför andra är jag en annan. Jag hyr någon annans person.

 

Varför gör jag det? Just för att detta verkliga ”Jag” egentligen inte har någon rätt att bosätta sig och leva i vårt land.

 

Man hur skulle världens nationalstater fungera om var och en av oss kunde bosätta sig och leva precis var som  helst och därtill uppnå juridisk status som PUT eller medborgare? Det skulle inte fungera.

 

”Många papperslösa hyr personnummer och bankkonto av personer som har uppehållstillstånd eller medborgarskap i Sverige.” Så skrev en gång Svenska Dagbladet.

 

Hur många av de sprängande, skjutande, våldtagande, misshandlande, förstörande, rånande och andra Sveriges underminerande människor är hyrda personligheter och hur många har gått genom skenliberalismens öppna hjärtan rakt in i ett före detta folkhem i akt och mening att förstöra och förgöra det?

 

Mer än en ska skämmas. Mer än en är ytterst ansvarig.

 

 

2 kommentarer:

Lennart R sa...

DN har en artikel om Carin Götblad och hennes utredning från mitten av 2000.
Då var moderaterna på justitieministerposten.
Han, den gode hällörade stadsministern, brukar inte komma ihåg det.
Inte heller nuvarande justitieministern.
Lennart R

Inre exil sa...

Glömska är en bra metod för politiker på hög nivå.