lördag 14 februari 2015

ATTENTAT MOT LARS VILKS I KÖPENHAMN. EN DÖD OCH TRE POLISER SKOTTSKADADE!

Från Snaphanen:
Attentat mod Lars Vilks møde på Østerbro
Seneste opdatering: 14/2-15 kl. 1746Øjensynligt er foyeren beskudt med automatvåben udefra. Det er der Vilks’ livvagter og dansk politi befinder sig. Der er en bar direkte bag ruden, hvor personale kunne være blevet ramt.
Flere politifolk er ifølge Ekstra Bladets kilder ramt af skud tæt på Østerbro Stadion. Skuddene faldt uden for et arrangement, hvor den franske ambassadør talte om udfordringer med islamisme og ytringsfrihed. Lars Vilks, Muhammedtegner og kunsthistoriker er taler ved mødet. Ekstra Bladets kilde på stedet oplyser, at der faldt 20-40 skud. Der var bevæbnet politi tilstede forud for arrangementet.
- Folk smed sig ned på gulvet. Vi vidste med det samme, at det var alvor, siger kilden, som oplyser at to betjente blev skudt.- En humpede rundt. En anden lå gulvet i foyeren, siger kilden.En anden kilde oplyser, at i alt tre politifolk er ramt. Dette er ikke bekræftet at politiet. PET bekræfter, at der er fundet en episode sted. Efterretningsfolk er på vej til stedet.
Helle Merete Brix fra Lars Vilks Komitéen kalder skyderiet et klart attentatforsøg mod den svenske muhammedtegner og kunsthistoristoriker. Helle Merete Brix, Lars Vilks Komitéen fortæller til TV 2, at Lars Vilks søgte ly i kølerummet, da skuddene faldt.- De reagerede meget roligt. Det lyder måske bizart, men arrangement er fortsat. Lars Vilks er en cool herre. Der er ingen, der synes, det er behageligt, når nogen forsøger at foretage et attentat mod en. Vi lå i kølrummet og holdt hinanden i hånden og fortalte dårlige vittigheder. For hvad skal man ellers gøre i sådan en situation? Hans livvagter lavede et formidabelt arbejde, siger hun.
 Dagens Nyheter rapporterar att en person är dödad

Morten Uhrskov Jensen

Var det terroren, der kom til Danmark?

14. februar. 201529

Der hviler et blytungt ansvar på de politikere, der ikke vil standse masseindvandringen fra først og fremmest muslimske lande, hvis dagens skudangreb er et terrorangreb.
Her til eftermiddag blev Café Krudttønden på Østerbro i København beskudt med formentlig mindst 20 skud, måske det dobbelte antal. Mindst én PET-mand er blevet såret, efter alt at dømme ikke alvorligt. Allerseneste nyt er, at tre politifolk er blevet såret.

På Café Krudttønden blev der afholdt et arrangement om ytringsfriheden, og bl.a. den franske ambassadør var til stede. Det var en journalist Niels Ivar Larsen fra Information også, og han har til TV2 News for et kvarter siden udtalt, at der faldt en række skud, og han kunne fra gaden høre nogen råbe noget hadefuldt, men han kunne ikke høre på hvilket sprog, der blev råbt.

Dansk politikeres ansvar

Jeg fremsætter gerne følgende erklæring: Jeg er personligt overbevist om, at dette angreb er et terrorangreb. Hvis det mod forventning skulle vise sig ikke at være tilfældet, går jeg bodsgang for alle pengene i mit næste indlæg her på JP.
Ganske uanset hvad vil Danmark ikke gå ram forbi, hvad angår terrorangreb. Disse angreb kan udføres af højreekstremister, men al sandsynlighed taler for, at de langt oftetst vil blive udført af radikaliserede muslimer. Politikere, der ikke kan indse, at den sanseløse indvandring af enhver slags fra især muslimsk dominerede lande må bringes til ophør med det samme, er en større og større gåde. Sker det ikke, vil problemerne, volden og terroren mod det danske samfunds institutioner og mod uskyldige borgere øges og øges. Et blytungt ansvar hviler på de politikeres skuldre, som fortsætter med at tillade denne ødelæggende indvandring. 

1 kommentar:

Christer sa...

Nu håller förhoppningsvis de obehagliga personer som tycker att livvaktsskyddet av Lars Vilks är bortkastade pengar, tyst några dagar.

Skulle förvåna mig om dessa figurer inte var på jakt efter någon slags monetär belöning, utfäst av något icke nämnbart land.