tisdag 23 maj 2017

Manchester-terrorn. Vem och varför?

Foto: Astrid Nydahl
Fega förlorare ropar en. Vi vet vem han var säger en annan. De kommer aldrig att vinna hör vi från en tredje. Statsmannaord. Alltid samma ord. Trump, May, Putin och sedan anammade av hela kontintens Svensson och Nilsson. De tomma ritualerna. De tända värmeljusen. De rosa gosedjuren.

För offren är saken en helt annan. De sönderslitna barnkropparna måste hämtas hem. Familjer krossas av förlusterna. Det är som om internet sedan länge förvandlats till en terapiplats, en av de få som finns för alla de unga som ser effekterna men kanske inte är bekanta med orsakerna.

Så länge Europas ledare vägrar tala klarspråk kommer vi att stå inför varje framtida terrorattack lika oförstående, lika humanistiskt avväpnade och förvirrade.

Fega förlorare kunde också kallas islamismens kärntrupper. Vi vet vem han var kunde bytas mot namn och bild. De kommer aldrig att vinna är ett påstående där ordet De måste ersättas. Klarspråk pekar på orsakerna och massmördarna. 

Statsmannaorden bidrar till mystiken. Det kanske beror på att de så sakta börjar förstå sin egen skuld.


3 kommentarer:

Cello Jr sa...

http://www.express.co.uk/comment/expresscomment/800062/Douglas-Murray-book-The-Strange-Death-Of-Europe-Immigration-Identity-Islam

Cello Jr sa...

Jag var i skogen med hunden när jag satt på en stubbe och läste i min "smartphone", så jag orkade inte skriva någon förklaring till webbadressen. Men i stort sett handlar det om att de europeiska eliterna medvetet och avsiktligt velat det som vi nu upplever. Det är liksom inget ooops, det här hade vi inte räknat med. Utan medvetenheten fanns om alla sannolika problem, men man tänker långsiktigt inom eliten av "världsmedborgare". Barnsjukdomar innan Europa vant sig vid att vara islamiserat a la Indien eller nått sånt.
Som Göran Skytte skulle formulera det: Så här är det. Afrika och Millanöstern [fonestisk skrift] har ett för makthavarna och de globala eliterna oroande befolkningsöverskott. Man behöver, för att diverse förbättringsprojekt skall kunna realiseras, bli av med flera, flera miljoner inom den egna befolkningen. Ty de äro resurskrävande, så varför inte låta de f.d. kolonialmakterna ta emot frustrerade unga män, som skapar social oro i hemlandet? Enligt Bat Ye'or (googla) krävde Arabförbundet av EU, att befolkningsöverskottet man exporterade som asylsökande inte skulle assimileras. Istället skulle de infertila, infantila, hedonistiska européerna utsättas för en propagandaoffensiv om dels hur bra multikulti är i motsats till "nationalism" (första och andra världskriget), dels om hur mycket vi står i tacksamhetsskuld till islam. Så, ja, Virginia, it is a conspiracy, the c-word, though that's worse than the n-word.

Cello Jr sa...

Bara som en bonus om du ursäktar, den här dagen var konstig, underbar, men helvetisk på samma gång. https://www.youtube.com/watch?v=kyoMs6EzOTM