tisdag 22 mars 2016

Blodbad i Koranens anda

Blodbadet som nu pågår i Bryssel är helt i Koranens anda:
”När ni möter dem som är otrogna, så halshugg dem, tills ni anställt ett blodbad bland dem! Slå dem då i bojor.” (Sura 47:4) 

För varje nytt blodbad växer mitt förakt för alla som predikar om "kärlekens och fredens religion". IS-soldaterna i Europa vet vad de gör. Deras motiv är hundratals gånger uttryckt och ingen som har öron att höra med och ögon att se med behöver tvivla. 

Läs gärna intervjun med denna italienska statsvetare. Hans ord bör tas på allra största allvar. "Vi står inför en katastrof" säger han. Jag skulle lägga till att vi befinner oss mitt i en pågående katastrof. Europa har silat mygg och svalt kameler i många, många år nu. Det extrema inflödet av islam i våra länder har lagt grunden för katastrofen, och det har skett med överhetens, media- och politikerklassens goda vilja. De vet exakt hur mekanismerna har sett ut, men också idag, med så mycket lidande och så många döda häver de ur sig samma floskler som alltid, "ett hot mot det öppna samhället..." bla, bla, bla - som om inte "öppenheten" redan den är en av pusselbitarna och förutsättningarna för islamismens järngrepp.

3 kommentarer:

Alex sa...

Thomas, ingen glädje med att fått rätt. Men alla som hånat och begabbat dig, borde nu skämmas. Har förmodligen ännu inte vett till det. Men såg en kommentar på facebook: Nu har fredens religion slagit till igen. Min hustru har nu läst Salmon Rushdies böcker och berättar för mig vilken bra och humoristisk författare han är. Och att islam måste vara den värsta av religioner.

Exoterisk sa...

Lyssnade på vår samordnare mot terrorism, Mona Sahlin, i radio, som berättade om hur islamska förbundet producerat en video som vänder sig till potentiella IS-rekryter med frågan "vad håller ni på med"? Underförstått: de islamska intresseorganisationerna är demokratiska. Underförstått: SD och "högerextremismen" är ett större hot än den muslimska massinvandringen som ju enligt Mona är demokratisk. Ja, säkerligen menar hon att muslimsk massinvandring är ett slags demokrati-import.

Med tanke på att våra självcensurerande massmedier utgör en viktig del av totalförsvaret så känns läget hopplöst. Dessa megafoner för en i grunden anti-vit och anti-västlig strategi, bakom vilken står anglo-amerikanska oligarker, ser som sin främsta uppgift att värna fortsätt muslimsk massinvandring och skyndar nu att tona ned sambandet Islam och IS.

Började blogga 2005 och redan på den tiden uttryckte jag åsikten, att den muslimska massinvandringen utgör ett större hot mot det liberala samhället än den islamistiska
terrorismen.

Nämnda massinvandring innebär en islamisering under radarn av Europa, ett de små stegens islamisering med parallella juridiska system och islamska partier.

Terror missgynnar denna process, eftersom den underblåser rädsla för muslimska invandrare.

Så prio ett förblir att införa ett moratorium på all invandring samt diverse åtgärder för massrepatrieringar. Klarar inte demokratierna detta, så blir balkanisering, fokmord och fascism oundvikligt.

Anonym sa...

Jag tycker att Löfven talar strunt då han drar parallellen med Breivik. Salah Abdeslam hade "gömts av vänner och släktingar i närheten av sitt föräldrahem" (cit. från massmedier) i flera månader innan han anhölls i Belgien. Breivik skulle aldrig ha fått lika mycket stöd. Det som händer NU är mera skrämmande.

Zinaida