lördag 2 januari 2016

Hyde Park: hellre fly än....
Hyde Park skulle bli den för mig efterlängtade solskensdagen med bröd till fåglarna. Det regnade. Och måsarna överföll både mig och andra när vi skulle mata svanar, änder och gäss. Brödet försvann i en kaskad av våta fjädrar. Men nu är det gjort och det lär inte upprepas.


De grå ekorrarna har alltid tilltalat mig. Vi fick närkontakt med några stycken som får tjäna som minnen från en jul i London.
Kanske var det ändå några dagar tidigare som den verkliga höjdpunkten inträffade. Då vi den 23 december begav oss till Royal Albert Hall för att delta i julsång och konsert kunde vi nog inte riktigt ana hur bra det skulle bli. Bilder på artister finns det inga att visa, däremot på den fullsatta lokalen strax innan konserten började, och på den mäktiga byggnaden efteråt.

Bilderna är tagna av Astrid Nydahl.


1 kommentar:

Cello Jr sa...

Var i Edinburgh 2010 och 2013 och i parken nedanför huvudgatan - Princes Street - fanns sådana där grå ekorrar. Inte varit i London sen 1973! Känt ambivalens.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2032956/John-Cleese-London-longer-English-city-thats-got-2012-Olympics.html

Inte varit i Malmö (tidigare hemstad)sen 1975. Hade tänkt ett besök med husbil 1999, men vände vid Båstad. Ville inte bli desillusionerad.