tisdag 14 februari 2012

Ny bok när sommaren kommer.

Det blir en ny bok i juni. Experimentet med Kulturen vid stupet föll så väl ut att jag satsar på att göra om det (trots att biblioteksbeställningarna inte kommit än, recensionen införs först i nästa nummer av BTJ:s sambindningslista).

Inte ett enda exemplar kommer att skickas ut till någon som är verksam i pressen. Det behöver jag inte göra. Min bloggkrets är så stor idag att jag endast kommer att annonsera boken för försäljning här. Men den kommer att bli avsevärt billigare än förra boken. Och i priset kommer åter igen frakten att inkluderas.

Så fort arbetet fått fastare konturer kommer jag att presentera planen här i bloggen. Men räkna redan nu med att det kommer en professionellt tryckt och linnetrådsbunden bok i månadsskiftet maj-juni 2012. Mycket av den kommer att handla om Mellanöstern (Israel-Palestina), om den så kallade "arabiska våren" utifrån exemplet Libyen, och andra politiska ämnen. Endast ett avvikande slutkapitel rör sig en annan krets.

Foto: Astrid Nydahl

3 kommentarer:

Kenneth Karlsson sa...

Spännande. Den ser jag fram emot.

Hanne H sa...

Beundrer din produktivitet.
Den glæder mig!

Inre exil sa...

Tack Kenneth och Hanne, jag meddelar er om fortsättningen! Kan tänka mig att det blir om några veckors tid som jag dels gör ett mailutskick och dels en text i bloggen.