måndag 14 oktober 2013

Recension av min nya bok i fredags.I fredagens nummer av Nya Tider skrev Lennart Svensson på ett helt uppslag om min nya bok, Medborgaren, makten och moskén. Recensionen finns inte på nätet, men jag kan säga att jag är mycket glad för den. Saklig, redovisande, resonerande, kritisk och en läsning på allvar. Bland annat skriver Svensson:

"Nydahl gör det ingen annan svensk vänsterperson gör: ställer sig upp och säger ifrån, mot sådant som islamismen."

"Texten bjuder in till dialog."

"... ett skolexempel på hur man skriver samhällsdebatt och rapportbok, med ledigt infogande av berättarjag."

Med anledning av den fina recensionen vill jag erbjuda nya läsare boken till rejält sänkt pris. Ordinarie pris är 150:- Från och med idag kan du beställa och köpa boken för 100:- (inklusive porto) genom att skicka ett mail till thomas.nydahl@gmail.com

 
 

4 kommentarer:

Svein sa...

Du tycks ha ett något kluvet förhållande till nationalismen när du utan att blinka stolt basunerar ut att din bok fått en fin recension i Nationaldemokraternas egen tidning...

Thomas Nydahl sa...

Svein, eftersom jag är noga med fakta vill jag berätta för dig att Nationaldemokraternas tidning heter Nationell idag.

Nya Tider är en partipolitiskt oberoende tidning utgiven av Alternamedia.

Lasse O sa...

Det kanske är Vávra Suk som spökar. Han var tydligen tidigare Nationaldemokrat.
Nå, som jag försökte säga i ett tidigare inlägg så är en saklig och seriös recension värdefull, vare sig den publiceras i SvD, Husis eller extrema publikationer som t ex Völkischer Beobachter, Pravda eller The Guardian.
Innehållet borde vara viktigast, inte i vilket forum den publiceras.

Thomas Nydahl sa...

Lasse, så är det förstås. Men man kan inte utgå från felaktiga uppgifter som Svein ovan gör. Då hamnar man fel. Och jag är uppriktigt glad för den recensionen eftersom den skiljer sig från allt det som är mellanmjölk-standard!