onsdag 14 december 2011

Min nya bok. Sista chansen att beställa före jul.

Min nya bok. Sista chansen att beställa före jul.

Om jag får din beställning senast söndagen 18 december, så har du boken i brevlådan före jul (OBS: endast inrikes beställningar).

Instruktioner om hur du betalar och beställer får du i ett svarsmail från mig när du beställt. Boken kostar 200:-inklusive porto. Om du beställer två exemplar (eller fler) är priset 175:-/st. inklusive porto. Beställer gör du på denna adress: thomas.nydahl@gmail.com

Vill du ha en dedikation i boken ber jag dig skriva det när du gör din beställning.

Jag skulle med största glädje ta emot en handfull beställningar före jul. Jag är förvisso mycket nöjd med försäljningen så här långt (1/3 av den tryckta upplagan) och ska efter nyår redovisa mer detaljerat. Då har förhoppningsvis Bibliotekstjänst också gjort sina inköp.

Vill också passa på att önska alla mina läsare en kommande, fridfull julhelg och ett gott läsår 2012. November och december har hittills varit ovanligt intensiva månader på bloggen och jag har vissa dagar nått lika många unika läsare som jag gjorde vid tiden för riksdagsvalet 2010. Det sporrar mig till nya tag nästa år. Men jag kommer med all säkerhet också att finnas kvar med texter och bilder den halva av december som återstår.

I samband med bokrean 2012 kommer jag också att till kraftigt reducerade priser sälja några av mina senaste böcker, som jag köpt hem från respektive förlag. Det återkommer vi till. Det gäller allt ifrån fadoböcker och essäsamlingar till min första bok på förlaget Tusculum, Alla de andra som också skriver.

Bloggröster om boken (som bekant finns det inga pressröster):

”I avsnitten Det totalitäras frestelse och Wafa Sultan och den hatande guden demonstrerar Thomas Nydahl sin ständiga uppmärksamhet på de totalitära rörelserna, i vår tid främst islamismen. Här får han räkna med en hel del kritik från det välmenande svenska samhället.” Bloggaren Bengt O. Karlsson.

”Nydahl är genuint bildad, men inte på det sättet att lärdomen har tagit honom i besittning som prål eller att han lärt sig för att stoltsera med kunskaper – utan böckerna lever i honom som samtalsröster.” Bloggaren Bernur.

”Kulturen vid stupet är väsentligen en bok om läsning och den kraft som finns att hämta i litteraturen.” Bloggaren Petra Rhodin.

"Europa är vår historia, vårt nu och vår framtid, vare sig vi vill det eller inte. Om det handlar Kulturen vid stupet." Karin Stensdotter i Svensk Tidskrift.


"Det är essäer och reflektioner -och med den kännedom jag har av Thomas författarskap så lär allt väcka både tankar och reaktioner. Nyttigt och dessutom lärorikt eftersom man tvingas både se och tänka till lite extra. Att läsa Thomas är många gånger som att sitta på en litteraturföreläsning och bli både omruskad och ifrågasatt och fundersam." Bloggaren Inkan.

Inga kommentarer: