söndag 17 december 2017

Islamistimportörerna upprörs av antisemitismen

Foto: Astrid Nydahl


Det skrivs ledare och debattartiklar nu, både på längden och tvären försöker man utröna vad "problemet med antisemitismen" är för något. Det enda som intresserar mig med dessa texter är att nio av tio helt "glömmer" att tala om importen av islamister. Den fortsätter med oförminskad styrka. Trots det har ministrar i den ansvariga regeringen och kommunala pampar i Malmö mage att delta i kippavandringar. Hyckleriet firar sannerligen nya triumfer i vårt land. Det är väl magstarkt att behöva bevittna detta. Egentligen borde jag inte vara förvånad. Minns ju ett talesätt från barndomen om tjuven som ropar "Ta fast tjuven". Är det inte där vi befinner oss?

Varje politisk analys måste utgå från konkreta förhållanden. Idag är det en för de flesta människor uppenbar sanning att Europa plågas av importerade islamister. Deras aktivitet pågår inte bara i moskéerna. Den är påtagligt närvarande på gator och torg. Islamisterna har starkt stöd i den svenska politiska miljön. Inte bara backas de upp, de ursäktas också. Som man förr sa om rånaren att han haft en tuff uppväxt, säger man nu om islamisten att han förtryckts och därför måste få reagera.

Sveriges judar är, med en historiskt relevant liknelse, burfågeln i gruvgången. När kanariefågeln slutar sjunga och dör, då är gaskoncentrationen redan för hög. Denna samhälleliga gas, detta förödande gift, är redan dödlig, när judar angrips på gator och torg. De senaste veckornas händelser är bara toppen av ett isberg.

Man kommer inte en enda millimeter framåt om man mässar om "upplysning" som vapen mot islamistiskt judehat. Man gör något annat, nämligen att odla och sprida illusioner. Så länge Sverige tar emot islamister i mängd kommer detta judehat bara att växa i omfattning och tillämpning. Det är det som är skamligt.


Foto: Astrid Nydahl

Inga kommentarer: