lördag 15 oktober 2011

Kulturen vid stupet. Ny information.

Viby, Kristianstad, lördagen den 15 oktober.

Här följer nu uppdaterad information om boken Kulturen vid stupet.

Idag har jag lämnat ifrån mig sista korrekturet. På tisdag går hela materialet till tryckeriet. Utlovad leverans till mig av den färdiga boken är 19 november. Det innebär att ni som beställt och betalat kommer att ha /boken/böckerna i månadsskiftet november-december.

Denna information går ut till er alla. Ungefär hälften av er har betalat i förskott. Ni är därmed helt säkra på att få boken i det första utskick jag gör, så fort böckerna är levererade. Ni som redan betalat kan förstås bortse från det jag här skriver.

Att hälften av er betalat i förskott, innebär att jag har fått in pengar som motsvarar halva tryckningskostnaden och halva portokostnaden.

Ni andra kan också betrakta detta som en information i det avseendet. Om ni hör av er till mig med bekräftad beställning, namn- och adressuppgifter samt förskottsbetalning, senast den 1 november, så är ni också säkra på att vara med i första utskicket (tidigare datum uppgav jag till 15 november, men eftersom hela processen gått så pass fort flyttar jag fram det till 1/11).

Om ni hör av er, så sänder jag betalningsinformation och annat med vändande post till er.

***

Nya intresserade kan också skicka ett mail till mig: thomas.nydahl@gmail.com

Inga kommentarer: