måndag 27 november 2023

Åkesson-varning, Geert Wilders-varning? Islamist-varning! Antisemitism-varning!

De var gisslan hos islamistgangstrarna HAMAS. Några av de mycket få frigivna på lördagen. Skärmdump från pressbilderna.

”På sikt behöver vi börja konfiskera och riva moskébyggnader där det sprids antidemokratisk, antisvensk, homofob eller antisemitisk propaganda eller allmän desinformation om det svenska samhället.” Jimmie Åkesson 25/11-2023


Den 10 oktober utförde HAMAS den värsta massakern på judar sedan Förintelsen. Den kommer för alltid att stå inskriven i islams våldsamma historia och i det judiska minnet.


Geert Wilders vann det holländska valet hur smidigt som helst. Varför gjorde han det? Han gjorde det, därför att islam i hans land tagit allt för stor del av offentligheten, och därför att just han varnat för konsekvenserna i många år. Någonstans sätts gränsen, också folkligt. Viktor Orbán, Marine Le Pen, Matteo Salvini står i kö för att gratulera. Vad indikerar det? Vill vi ha dem istället? Arma Europa med sådana alternativ.

 

Det är måndag och allt börjar om. Förra veckan fick vi några kusliga exempel – igen! – på vad som händer när människoströmmen från islams länder får fortsätta, och dessutom ta sig till helt nya platser i Europa. Irland blev platsen för det blodiga drama som utlöstes av en där boende arab. Kniven han högg barnen och deras lärarinna med kan stå som en symbol för det som politikerklassen med stöd av sina ”väljare” (kallades förr medborgare minns jag) genomdrivit. 

 

Men Irland var ju inte ensamt. De senaste veckorna har några av islams aktivister härjat. Minns ni de två fotbollsentusiastiska svenska männen som sköts ner i Bryssel? De dog båda två. Islamisten var ingen ensamvarg. Det skulle visa sig att han hade stöd av ett terrornätverk.

 

Minns ni läraren i franska Arras som den 13 oktober höggs till döds av en arab vid namn Mohammed Mogouchkov som ropade Allahu Akbar? Fyra andra skadades i angreppet som ägde rum inne i skolan. 


Fyra barn och två vuxna skadades i ett knivdrama i Annecy i sydöstra Frankrike i juni. Terroristen, som kommer från Syrien, ska ha haft uppehållstillstånd i Sverige, efter att nekats asyl i Frankrike.

 

Är det inte just en motkraft och ett aktivt anti-islam som måste till för att hejda det moraliska, demografiska och politiska skred som pågår? Jag har sannerligen inte varit ensam när jag varnat för kommande europeiska inbördeskrig orsakade av den förda politiken. Nu, först nu, finns det politiker som talar om behovet av återvandring! Nu, när det är för sent och skadorna är omöjliga att reparera. Det är inte Jimmie Åkesson som är dramatisk, tro mig på mitt ord. Och ni som känner mig vet att jag inte är SD-anhängare eller ens röstar i parlamentsvalen. Men jag är människa nog att känna igen både de dödliga hoten mot vår frihet och budbärarna i sammanhanget.

 

”Vissa vänstermänniskor, som normalt är otroligt skolade i att se kontexter och nyanser, förvandlas till störiga anti-woke-snubbar när det gäller antisemitism. Plötsligt krävs det att man rakt ut säger ’jag hatar judar’ för att det ska räknas”, skrev Magda Rasmusson, politisk sakkunnig för MP i EU-parlamentet, citerad i Svenska Dagbladet i går söndag.

 


Inga kommentarer: