tisdag 10 januari 2023

Jag misstror politikerklassen av bestämda skäl

Teckning av Anne-Marie Berglund. I privat ägo.
 

Ingenting kan rättfärdiga den politik som förvandlat Sverige till ett etniskt definierat getto-samhälle. Ingenting. De politiker som ser ut som om de ingenting vet eller förstått av de många årtiondena av "invandring" (det är inte rätt ord för problematiken men jag skriver så) bör betraktas som just okunniga och obildbara. Det finns inte en enda faktor som pekar på att de skulle ha dragit konstruktiva slutsatser eller ens vara villiga att ändra uppfattning.

Jag misstror dem. Jag misstror dem djupt. Slutsatserna drar jag både av det jag vet om min hemkommun sedan 1983, och av det jag informerar mig om när det gäller landet i stort.

Politikerna jag misstror "styr" såväl riksdag och regering som de lokala instanserna. De älskar sina presskonferenser, men ordkaskaderna får sällan eller aldrig någon konkret uppföljning i vardagen. Varje gång jag ser dem komma med utfästelser eller löften mår jag illa.

De senaste årens alla rån, överfall, våldtäkter, skjutningar och bombangrepp kommer att få en förlängning och en utvidgning. Inga fagra ord från politikerklassen kommer att hejda den inkomstbringande gangstervärlden. Faller en ifrån kommer det två nya som med entusiasm ansluter sig till verksamheten.


1 kommentar:

Lennart R sa...

Sista meningen kan illustrera både politiker och bonntjyvar.
Ha det bra
Lennart R