torsdag 2 februari 2023

Vi islamofoba svenskar är nu hotade

Han är så arg på Sverige! Skärmdump från Svenskan. Vet han varför eller litar han på sina mullors version?

"Islamofobi" var Khomeinis vapen mot oss. Det används både i Iran - och ja, i Sverige, för att täppa igen varje form av kritisk granskning. Men nu har det övergått till rena hot. Mot oss. 

Jag läser i Svenska Dagbladet om hoten mot Sverige:

Flera parallella desinformations­kampanjer har riktats mot Sverige med start redan i början av förra året. Bland annat påstås att socialtjänsten kidnappar muslimska barn, vilket i huvudsak kan spåras till ett 20-tal videor på en arabiskspråkig sajt, enligt Myndigheten för psykologiskt försvar (MPF). 

– Kampanjen mot svensk socialtjänst pågick under våren och sedan dess har den puttrat vidare på en lägre nivå, förklarar Madeleine Sjöstedt, generaldirektör för Svenska institutet (SI) och ordförande i myndighetens insynsråd. 

Sverige framställs också som ett ”legitimt mål” för terrorism i spåren av koranbränningen i Stockholm, uppger MPF för Expressen. Enligt myndigheten är hoten mot Sverige mer omfattande nu än under påskkravallerna i fjol och LVU-kampanjen. 

– Det vi ser är en väldigt mycket hårdare ton i de här kampanjerna som drivs, säger Magnus Hjort, vikarierande generaldirektör för MPF. 

– Man mobiliserar mot Sverige som man uppfattar som ett ledande land i det ”islamfientliga väst”.