tisdag 20 december 2016

Förbjud julmarknader

Herr Kråkvinkel låter idag meddela att det bara finns en verksam metod för att återställa lugn i Europas storstäder. Om julmarknader förbjuds skulle inte unga asiatiska män av muslimsk tro bli så arga att de massakrerar människor. Själva julen är i sig en provokation. Om vi börjar med att förbjuda julmarknaderna är mycket vunnet. Lärdomen från Nice är att vi också måste förbjuda nationaldagsfirande och annat som ses som värdegrundsbrott. 

Vi som vill fred och frid ansluter oss till Herr Kråkvinkel. Lägg ner allt som ens antyder att islam inte härskar i Europa. Då uppstår automatiskt det tillstånd som de unga muslimerna eftersträvar. Vi har alla frivilligt tagit på oss dhimmi-rollen och betalar snällt våra avgifter till de härskande.

Jag inser det osmakliga i att skämta en dag som denna. Den jihad som pågår tog sig igår två uppskakande uttryck. Först mördades den ryska ambassadören i Ankara - av sin egen livvakt. Sedan kom massakern i Berlin. 

När jag skriver detta pågår stormningen av ett flyktingboende i Berlin. Lär vi oss något alls av det som sker? Det verkar inte så. Istället ljuder klagosången om vår egen "brist på tolerans", vår "snåla flyktingpolitik" med mera. Räcker det inte nu? Jo, det har räckt bra länge. Europa när en orm vid sin barm. Men Europa har mer eller mindre bett om detta. Europa har bjudit in sina mördare. Dessa människor hatar oss mer än vi kan föreställa oss. Ankara och Berlin blir bara två nya platser i islamofascismens historia. Det kommer mer, var så säkra på det.

Inga kommentarer: