torsdag 12 november 2015

Upp och ner, ner och upp

Någonstans i Londonistan. Foto: Astrid Nydahl
Jag äter danska rågmackor med leverpastej.

Har du läst det nu?

Vem bryr sig om Facebook-liknande texter? De som bryr sig vill ha något starkare. De vill veta allt om mitt inre liv, det som handlar om kärlek, omtanke, värme, kyla, förakt...

Nå, då ska de få det.

Jag har sagt det förut, och jag säger det igen: den som litar på svenska politiker får vad den förtjänar. Nu har de lärt sig, både sossar och moderater och allt som finns däremellan. Det de lärt sig är en enkel läxa: som med allt annat kan man använda den så kallade "krisen" för att spela ut varandra på just den planen, trots att man tidigare anklagat var och en som försökt för att vara "rasist". Han man levt ett tag på jorden genomskådar man förstås den retoriken. Men vad säger man till grannen som först nu ser att någon vill dra i handbromsen, omförhandla avtal, upprätta gränsläger eller stänga (eventuella) gränser? Man säger: Du vaknade inte för fyra år sedan, eller åtta, varför vaknar du nu? Eller är det bara så att du gått in i ett nytt tillstånd av sömn?

Ja, jag ska göra en sista resa. Jag ska till London. IS har utlovat ett "spektakulärt attentat" just i London. Vad väntar mig där? Jag är realist och jag vet precis hur det förhåller sig.

Tillbaka till Facebook-nivå:jag har ätit danska rågmackor med leverpastej. Jag har vita kalsonger. Jag har tagit en influensa-spruta idag. Jag lutar åt vänster med hjärtat. Jag lutar åt ---- evigheten, med hjärnan. Dummare än tåget sa man när jag var barn. Det var god leverpastej.


5 kommentarer:

Cello Jr sa...

Rolig text. Jag har ätit makrillmacka klädd i fleecetröja och mjukisar. Ha en bra dag!

Anonym sa...

Fantastisk text Thomas!
Inget befrämjar den "eviga sömnen" som just Facebook och Twitter,
/Karin

elina sa...

Tyvärr, vi som inte litar på Regeringen och politikerna får också vår dos, ingen skillnad där annat än uppdämt ilska.
Nej, ingen flunssaspruta. Här kör vi bara med ost på mackan.

Marie sa...

Vi som har haft ogonen oppna och hjarnan i behall har insett att den svenska invandringspolitiken de senaste tjugo - trettio aren ofrankomligt maste leda till den svenska valfardens kollaps. Sverige ar dock endast ett pilotfall. Tanken ar att hela vastvarldens valstand skall omfordelas och att detta skall ske genom "kontrollerade" flyktingstrommar.

Den Nya varldsordningen: ECOSOC - Agenda - 2030

Ingenjorerna bakom den Nya varldsordningen, oligarkerna, inser dessvarre inte att de har slappt loss vilddjuret och att detta inte langre gar att stoppa. Det enda dessa oligarker (Soros, Rothschild, Rockefeller osv.) bryr sig om ar annu mer makt och annu mer pengar. De ager och kontrollerar varldsbanken/IMF och när vastvarldens lander kollapsar ekonomiskt av flyktingstrommarna finns de dar och lanar ut pengar. Skuldsatta lander kan kontrolleras.

Nej, jag sitter faktiskt inte har med en foliehatt pa huvudet aven om jag borjade klistra over kameralinsen pa min barbara dator redan for 10 ar sedan och mina barn log smatt overseende at mig. Idag har alla mina barn (aven programmeraren) overklistrade kameralinser. De har insert att Orwells 1984 (som jag papassligt satte I handerna pa dem for nagra ar sedan) mojligen anvands som en manual for den nya tiden vi nu star infor. Vi kanner redan igen nyspraket, som vore det kopierat fran 1984.

Om jag inte redan vore Kristen skulle jag nog overvaga att uppsoka en sansad frikyrka eller att pa egen hand soka kontakt med vara Kristina grundtankar. Om jag inte redan hade gatt ur svenska kyrkan skulle jag aven overvaga att ga ur densamma da den i snabb takt haller pa att islamiseras av de vansterextremister som har kidnappat den svenska kyrkan.

Den som inte ar orolig over sina barns- och barnbarns framtid i Sverige har annu inte insett att vi ar pa vag mot en katastrof. Den insiktsfulle anmaler sig till en snabbutbildning for att fa en jaktlicens, han/hon fyller upp sina matforrad med konserver och andra nyttiga matvaror, upprattar en katastrofplan, har bilen tankad, vaskan packed oh ser till att man har mojlighet att lamna storstaden och aka till slakt och vanner pa landet (heist norrut) eller in i djupaste Bergslagen eller de Varmlandska skogarna.

Jag skamtar inte och jag ar inte tokig. Jag ar bara realist. Tyvarr inser de flesta inte allvaret I dagens situation.

Marie sa...

Apropa Facebook ...

Tanken att bli en del av detta narcissistiska sjalvutlamnande forum - Facebook - har aldrig forespeglat mig av samma anledning som jag och mina barn inte heller lat oss injiceras av svininfluensa-vaccinet. Nagot "lurt" var det. Aven en person utan foliehatt kan borja fundera. Varfor spelades grupper ut mot varandra for att oka trycktet? Det var forst när media spelade ut kortet att elitidrottsklubbar och rika fran Ostermalm trangde sig forbi som Svenska folket lat sig inordnas i kilometerlanga koer pa parkeringsplatseri runtom I Sverige.

Riktigt sjukt att beskada pa avstand!

For ovrigt at jag en rostad smorgas med Emmenthaler, och apelsinmarmelad till mitt kaffe I morse :D

(Inlagget skrivet fran andra sidan Atlanten pa en Ipad installd pa engelska.)