torsdag 21 juni 2012

Syrien. Vem mördar vem?



Som nunnan säger, verkar ämnet vara helt tabu i västliga medier, och det är också lite olämpligt nu när USA stödjer "demokraterna" med vapen.

Der er cirka 2 mio kristne tilbage i Syrien, som Vesten kan hjælpe islam med at få myrdet og fordrevet, ihukommende succes’en fra Balkan. Det er ikke svært at finde nylige, troværdige kilder, der støtter nonnens udsagn:

Kristna angrips nu systematiskt, enligt Vatikanen och andra källor med kontakter i den verklighet som är de belägrade kristna samhällenas. Enligt rapporter från Vatikanens nyhetstjänst så har den amerikanskstödda Fria syriska armén och andra, ännu radikalare fraktioner angripit kyrkor, beskjutit kristna på öppen gata och sänt ut budskap om att alla kristna måste bort från upprorsmakarnas samhällen, och de har också skjutit präster... Den franske biskopen Bishop Philip Tournyol Clos, som rest genom Syrien, har rapporterat att västerländska nyhetsbyråer har spridit desinformation om vad som verkligen händer i Syrien, och därmed fördjupat konflikten.


Information från Snaphanen.