tisdag 6 februari 2024

Folkmord? Stalins eller Pol Pots? Låt Athena Farrokhzad välja så kommer beskedet omgående

Foto: Astrid Nydahl
 

När vänsterförfattare - "poeter" till exempel - blir statstjänstemän tar de med sig antisemitismen in i finrummen. De applicerar sin agenda på ett klassiskt judehat. Vilket Athena Farrokhzad är ett lysande exempel på.

Israels svar på Hamas-massakrerna vill de då göra till ett folkmord och därpå bannlysa allt israeliskt - judiskt - från det officiella svenska kulturlivet. Per Wästberg skrev klokt i dag i Svenskan:

På senare decennier omkom tre miljoner i regimframkallad svält i Nordkorea. Hundratusentals syrier gasades, bombades, torterades till döds av Assadregimen. Lika lite som Stalins Holodomor och Pol Pots Kambodja har Nordkorea och Syrien anklagats för folkmord vid Internationella domstolen i Haag. Det har Israel. 

Samt:

Hamas är däremot en folkmordsrörelse som kräver Israels undergång och manar muslimer att döda judar varhelst dessa ”gömmer sig bakom stenar och träd”. Hade Hamas inte hejdats den 7 oktober, skulle de ha fortsatt.

Från krigets början har Hamas haft ett dubbelt syfte: att döda så många judar som möjligt och att vålla palestiniers lidande och död för att väcka internationell sympati och diplomatiskt gehör. Att få domstolen i Haag att lyssna är en propagandaseger för en terrorgrupp som stolt filmade hur den mördade barn.

Inga kommentarer: