onsdag 20 juli 2016

Två sommarpaket

Liksom tidigare år erbjuder jag nu två sommarpaket till försäljning. Priset är extremt lågt: 150:- för varje paket som innehåller tre böcker, inklusive frakt. 

VILL DU GÖRA EN EGEN KOMBINATION MED TRE AV DE SEX BÖCKER GÅR DET LIKA BRA.

Är du intresserad att köpa så skicka mig ett mail på thomas.nydahl@gmail.com

Paket ett innehåller två tankeböcker och en volym stadsskildringar.Den tysta zonen är ett försök till tankar om hur befriande tystnaden kan vara i en tidsepok som är extremt bullrig med sina stadsfestivaler, dunkande stereoanläggningar och konsumism. 


Förensligandet är en bok i samma tradition som Den tysta zonen, en tankebok om att behålla sin mänsklighet i en tid där det omänskliga dominerar.Ökenvandring innehåller skildringar av så olika platser som Tripoli och Benghazi i Libyen, Szcsecin i Polen och små skånska orter. Längre samtal om liv och litteratur med de tre danska författarna Ida Jessen, Nina Malinovski och Pia Tafdrup.

Paket två innehåller en tankebok och två politiska volymer med krig och kriser i centrum.


Inre frihet är en tankebok där mina bloggläsare känner igen sig. Högt och lågt, vardagligt och högtidligt om livet, konsten och politiken.


Antecknat i krigstid är en dagbokskrönika som skildrar skeendet i två stora kriser och krig: Ukraina och Gaza. Boken innehåller också fristående essäer med anknytning till ämnena.
Sextio år senare är en bok om vad som hände under "den arabiska våren" och tiden runt Israels 60-årsjubileum. Idag har vi facit: de panarabiska, sekulära regimerna är störtade, jag skildrar det som hände i Libyen, och Israel står i en akut och mycket svårare situation med ett stort inbördeskrig vid sina gränser mot Syrien och ökad spänning i Gaza och på Västbanken. Boken skildrar också islamiseringsprocesserna. 


Inga kommentarer: